Masaj Corporal & Facial

Relaxing Massage

Analiza GRATUITA corporala/faciala

 
Va putem recomanda cele mai potrivite terapii, in conformitate cu specificul dvs.!

Detalii la telefon: 0722818180

  sau

dana.boros@lotussport.ro. 

 MASAJ FACIAL 20'

+ Decolteu

 

 • 1 sed. -  40 RON

 • 3 sed.+1 sed. BONUS - 120 RON

 MASAJ 30'

Relaxare/Anticelulitic

 

 • 1 sed. -  60 RON

 • 5 sed.+1 sed. BONUS - 300 RON

MASAJ extrem 45'

Anticelulitic (manual+accesorii)

 

 • 1 sed. 80 RON

 • 5 sed.+1 sed. BONUS 400 ron

 MASAJ 60'

Relaxare/Anticelulitic

 

 • 1 sed. -  100 RON

 • 5 sed.+1 sed. BONUS - 500 RON

MADEROTERAPIE 60'

Masaj Anticelulitic cu instrumente lemn

 

 • 1 sed. - 120 RON

 • 5 sed.+1 sed. BONUS - 600 ron

LOTUS RELAX 90'

Relaxare 

 

 • 1 sed. - 140 RON

 • 5 sed.+1 sed. BONUS - 700 RON

LOTUS REFLEXOGEN 60'

Reflexo

 

 • 1 sed. - 80 RON

 • 5 sed.+1 sed. BONUS -400 RON

TERAPEUTIC 30'

 

 • 1 sed. - 70 RON

 • 5 sed.+1 sed. BONUS - 350 RON

TERAPEUTIC 60'

 

 • 1 sed. - 120 RON

 • 5 sed.+1 sed. BONUS - 600 RON

MASAJ FACIAL & CORPORAL 

 

    Analiza GRATUITA corporala/faciala

        Alege ce ti se potriveste!

 • Pentru alegerea celor mai potrivite terapii faciale/corporale, va asteptam la o discutie in care vom descoperi impreuna obiectivele, vom intocmi o fisa si va vom prezenta serviciile noastre!

 • Va putem recomanda cele mai potrivite terapii, in conformitate cu specificul dvs.!

 • Nu ezitati sa ne contactati pentru cea mai buna OFERTA PERSONALIZATA!

 • Detalii la telefon: 0722818180 sau dana.boros@lotussport.ro. Va asteptam!

      Masajul facial :  antreneaza muschii fetei, iar in unele afectiuni musculare ale fetei sensibilitatea poate fi recapatata. Acest tip de masaj este de fapt o gimanistica pentru fata, minte si suflet. Beneficiile sunt extraordinare, vorbim despre calmarea la nivelul fetei, intarirea musculaturii din zona si detensionarea intregului nostru corp.
* Beneficii: 

– Efect de lifting: refacerea ovalului fetei datorita imbunatatirii tonusului muscular,
– Reducerea adancimii pliurilor si a ridurilor din zona;
– Restabilirea elasticitatii pielii;
– Îmbunatatirea microcirculatiei;
– Refacerea sensibilitatii zonei.

     Masajul anticelulitic:  Este o metoda foarte eficienta prin care se poate scapa de aspectul de coaja de portocala al pielii. Acest tip de masaj se efectueaza doar pe zonele afectate de celulita. Un atuu il au cremele si uleiurile termice, aceasta grabind procesul de incalzire si topire a celulitei pe zonele de interes. Acest masaj se combina cu drenajul limfatic, fiind un adjuvant in eliminarea apei si celulitei din organism. Sub o presiune mai mare a tehnicilor pana la aparitia durerii rezultatele pot fi pozitive, iar in completare cu un stil de viata sanatos si activ rezultatele pot fi uimitoare.

     Masajul de relaxare : Se face cel putin odata pe saptamana. Mentine organismul sanatos si ofera un tonus ridicat. Are ca scop activarea circulatiei sangvine, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si a articulatiilor, la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos si inlatura starea de oboseala. Acest masaj ajuta si la eliminarea toxinelor din organism si la regenerarea tesutului.

Poate fi alegerea perfecta pentru relaxare fizica si psihica. Sedinta de 90'(de relaxare este unica, sub semnatura specifica a terapeutului ales!
* Beneficii:
– Imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice,
– Stimularea si calmarea sistemului muscular si nervos,
– Marirea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor,
– Cresterea elasitictatii muschilor,
– Reduce tensiunea musculara,
– Contribuie la detoxifierea organismului si intarirea sistemului imunitar.

     Masajul extrem: imbina masajul manual anticelulitic cu alte accesorii de masaj (ventuza, bat bambus, alte accesorii), in functie de stadiul celulitei/varsta fiecarei cliente.

Pentru rezultate cat mai rapide, recomandam si alte terapii corporale: vacum, masaj endermologic, maderoterapie, impachetari corporale, cavitatie, radiofrecventa.

    Moderoterapie - Masaj Anticelulitic cu instrumente lemn: In timpul unei sedinte de 60' se combina masajul manual anticelulitic cu un masaj special folosind diferite ustensile din lemn, concepute pentru a se adapta la diferite zone ale corpului. Maderoterapia este o tehnica de masaj din America de Sud, utilizata in remodelarea corporala. Efectele maderoterapiei sunt de zece ori mai puternice decat cele ale unui masaj clasic, sunt vizibile imediat, chiar si dupa o singura sedinta! Se spune ca se poate compara cu o sedinta la sala!

    Masajul Reflexogen : localizat la nivelul talpilor, palmelor si lobului urechii, care foloseste tehnici de apasare si stimulare a punctelor reflexogene corespunzatoare celor zece zone energetice de la baza corpului pana in crestetul capului. Prin masarea acestora se elibereaza tensiunea de la nivelul anumitor puncte si implicit de la nivelul organelor afectate.

Primele sedinte de reflexoterapie sunt intotdeauna dureroase, pentru ca atingerea zonelor cheie stimuleaza circulatia si nervii locali. Si deoarece actioneaza similar cu o dieta de detoxifiere, poti resimti si efecte adverse ca durerile de cap, ameteli, uneori greata sau lipsa de energie. Treptat, odata ce tratamentul avanseaza, durerea si disconfortul se vor diminua.
Desi pare o contradictie, acestea sunt de fapt semne de vindecare si  indica faptul ca organismul elimina produsii reziduali si toxinele inainte de a  incepe sa se vindece. Natura reia procesul de refacere numai dupa o  dezintoxicare prealabila, iar reflexoterapia este un instrument eficient al acestui  proces de refacere.

    Masajul terapeutic (sportiv) : Favorizeaza adaptarea organismului la efort, permite repetarea mai frecventa a probelor de mare intensitate, protejeaza sportivul de efectele daunatoare ale oboselii, stimuleaza functiile organice in special circulatia, are efecte neuromusculare.

* Contraindicatii:

– Temperatura corpului peste 38 grade sau senzatii de rau;

– Traumatisme acute;

– Rani deschise;

– Traumatismele pielii;

– Arsuri;

– Rupturi de ligamente sau articulatii.

Plata serviciului

Plata sedintei/abonamentului se face la receptie cash/card.

Politica de anulare programare

In cazul in care nu puteti ajunge la programarea efectuata, va rugam sa ne comunicati cu minim 1 ora inainte! Va multumim si va asteptam in continuare! Echipa Lotus Estetica

Contact 

Strada Padesu 2, Bucuresti, Romania

+40762244524

dana.boros@lotussport.ro