top of page

TERAPII DE VINDECARE

Back Massage

Drenaj limfatic, masaj terapeutic, presopunctura, reflexoterapie, anticelulitic

 MASAJ TERAPEUTIC 

 MASAJ TERAPEUTIC 30'

 • 1 sed. -  100 RON

 • 5+1 gratuita - 500 RON

 MASAJ 90' SPECIAL LOTUS RELAX

 Relaxare coprorala + Masaj somatic, presopunctura/masaj facial, drenaj limfatic,mobilizare articulatii.

 • 1 sed. -  160 RON

 • 5 sed.+1 sed. BONUS -800 RON

 MASAJ DRENAJ LIMFATIC & ANTICELULITIC

DRENAJ LIMFATIC  picioare 60'

 • 1 sed. -  130 RON

 • 5+1 gratuita - 650 RON

DRENAJ LIMFATIC  full body 90'

 • 1 sed. -  160 RON

 • 5+1 gratuita - 800 RON

 MASAJ TERAPEUTIC 60'

 • 1 sed. -  140 RON

 • 5+1 gratuita - 700 RON

REFLEXOTERAPIE

REFLEXOTERAPIE 60'

 • 1 sed. -  100 RON

 • 5+1 gratuita - 500 RON

TERAPII DE VINDECARE

Drenaj limfatic, masaj terapeutic, presopunctura, reflexoterapie, anticelulitic

 

    Analiza GRATUITA corporala/faciala

        Alege ce ti se potriveste!

 • Pentru alegerea celor mai potrivite terapii faciale/corporale, va asteptam la o discutie in care vom descoperi impreuna obiectivele, vom intocmi o fisa si va vom prezenta serviciile noastre!

 • Va putem recomanda cele mai potrivite terapii, in conformitate cu specificul dvs.!

 • Nu ezitati sa ne contactati pentru cea mai buna OFERTA PERSONALIZATA!

 • Detalii la telefon: 0722818180 sau dana.boros@lotussport.ro. Va asteptam!

     Drenajul limfatic: este o tehnică manuală utilizată pentru a stimula fluxul limfei cu scopul de a reduce inflamația și de a îmbunătăți starea de sănătate. Printre numeroasele funcții, limfa contribuie la izolarea patogenilor cauzatori de boală și la deversarea proteinelor și grăsimilor captate înapoi în sânge.

Datorită rolului central pe care îl ocupă sistemul limfatic pentru funcționarea imunității, susținerea drenajului limfatic sugerează că această formă de masaj terapeutic poate ajuta la tratarea unei varietăți de afecțiuni.

Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator și din sistemul imun al organismului. Este format dintr-o rețea amplă de vase limfatice, ganglioni, țesuturi limfatice și organe limfatice. Aceste vase transportă limfa către inimă. Spre deosebire de sistemul cardiovascular care este un circuit închis, sistemul limfatic nu are aceeași structură.

Sistemul circulator uman procesează o medie de 20 de litri de sânge zilnic prin filtrarea de la nivelul capilarelor, proces în urma căruia se separă plasma din sânge. Aproximativ 17 litri din plasma filtrată este reabsorbită direct în vasele de sânge, în timp ce cantitatea de trei litri rămasă se integrează în lichidul interstițial.

Una dintre principalele funcții ale sistemului limfatic este de a procura căi accesorii de întoarcere a surplusului de trei litri de sânge.

O altă funcție importantă este cea de apărare imunologică. Limfa are o structură similară cu plasma întrucât conține produși de degradare și reziduuri celulare, alături de bacterii și proteine. Celulele limfei sunt în marea lor majoritate limfocite.

     Masajul anticelulitic( manual , ventuza, bambus, instrumente maderoterapeutice) :  Este o metoda foarte eficienta prin care se poate scapa de aspectul de coaja de portocala al pielii. Acest tip de masaj se efectueaza doar pe zonele afectate de celulita. Un atuu il au cremele si uleiurile termice, aceasta grabind procesul de incalzire si topire a celulitei pe zonele de interes. Acest masaj se combina cu drenajul limfatic, fiind un adjuvant in eliminarea apei si celulitei din organism. Sub o presiune mai mare a tehnicilor pana la aparitia durerii rezultatele pot fi pozitive, iar in completare cu un stil de viata sanatos si activ rezultatele pot fi uimitoare.

     Masajul manual anticelulitic se imbina cu alte accesorii de masaj (ventuza, bat bambus, instrumente de maderoterapie ), in functie de stadiul celulitei/varsta fiecarei cliente.

   Ustensile din lemn maderoterapeutice au fost concepute pentru a se adapta la diferite zone ale corpului. Maderoterapia este o tehnica de masaj din America de Sud, utilizata in remodelarea corporala. Efectele maderoterapiei sunt de zece ori mai puternice decat cele ale unui masaj clasic, sunt vizibile imediat, chiar si dupa o singura sedinta! Se spune ca se poate compara cu o sedinta la sala

Pentru rezultate cat mai rapide, recomandam si alte terapii corporale: vacum, masaj endermologic, maderoterapie, impachetari corporale, cavitatie, radiofrecventa.

     Masajul de relaxare : Se face cel putin odata pe saptamana. Mentine organismul sanatos si ofera un tonus ridicat. Are ca scop activarea circulatiei sangvine, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si a articulatiilor, la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos si inlatura starea de oboseala. Acest masaj ajuta si la eliminarea toxinelor din organism si la regenerarea tesutului.

Poate fi alegerea perfecta pentru relaxare fizica si psihica. Sedinta de 90'(de relaxare este unica, sub semnatura specifica a terapeutului ales si cuprinde: masaj somatic, drenaj limfatic, presopunctura/ masaj facial, mobilizare articulatii.
* Beneficii:
– Imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice,
– Stimularea si calmarea sistemului muscular si nervos,
– Marirea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor,
– Cresterea elasitictatii muschilor,
– Reduce tensiunea musculara,
– Contribuie la detoxifierea organismului si intarirea sistemului imunitar.

    Masajul Reflexogen : localizat la nivelul talpilor, palmelor si lobului urechii, care foloseste tehnici de apasare si stimulare a punctelor reflexogene corespunzatoare celor zece zone energetice de la baza corpului pana in crestetul capului. Prin masarea acestora se elibereaza tensiunea de la nivelul anumitor puncte si implicit de la nivelul organelor afectate.

Primele sedinte de reflexoterapie sunt intotdeauna dureroase, pentru ca atingerea zonelor cheie stimuleaza circulatia si nervii locali. Si deoarece actioneaza similar cu o dieta de detoxifiere, poti resimti si efecte adverse ca durerile de cap, ameteli, uneori greata sau lipsa de energie. Treptat, odata ce tratamentul avanseaza, durerea si disconfortul se vor diminua.
Desi pare o contradictie, acestea sunt de fapt semne de vindecare si  indica faptul ca organismul elimina produsii reziduali si toxinele inainte de a  incepe sa se vindece. Natura reia procesul de refacere numai dupa o  dezintoxicare prealabila, iar reflexoterapia este un instrument eficient al acestui  proces de refacere.

    Masajul terapeutic : Favorizeaza adaptarea organismului la efort, permite repetarea mai frecventa a probelor de mare intensitate, protejeaza sportivul de efectele daunatoare ale oboselii, stimuleaza functiile organice in special circulatia, are efecte neuromusculare.

* Contraindicatii:

– Temperatura corpului peste 38 grade sau senzatii de rau;

– Traumatisme acute;

– Rani deschise;

– Traumatismele pielii;

– Arsuri;

– Rupturi de ligamente sau articulatii.

Plata serviciului

Plata sedintei/abonamentului se face la receptie cash/card.

Politica de anulare programare

In cazul in care nu puteti ajunge la programarea efectuata, va rugam sa ne comunicati cu minim 1 ora inainte! Va multumim si va asteptam in continuare! Echipa Lotus Estetica

Contact 

Strada Padesu 2, Bucuresti, Romania

+40762244524

dana.boros@lotussport.ro

bottom of page